dimarts, 19 de novembre de 2013

Aturem els pressupostos antisocials!

Companyes i companys,

Des de fa setmanes, tot un ventall d’organitzacions de la societat civil, sindicats, entitats veïnals, moviments, plataformes..., s’ha estat reunint amb la voluntat de propiciar una resposta ciutadana, àmplia i unitària, a la degradació constant de les condicions de vida que pateixen les classes populars per culpa de la crisi i les polítiques d’austeritat. Una degradació que avui té com a vectors els Pressupostos Generals de l’Estat, els comptes de la Generalitat i tot un seguit de lleis i disposicions, afectant el règim de pensions, els serveis que presten els ajuntaments, o encetant noves tandes de privatitzacions...

Les treballadores i treballadors de les universitats públiques catalanes coneixem de primera mà les conseqüències d’aquestes retallades: acomiadaments, rebaixes salarials, el•litització de l’accés a la universitats, degradació del servei públic...Per tot això, ara més que mai, cal sortir al carrer, mobilitzar-nos. Des de tots els sectors, des de totes les lluites, des de la pluralitat dels nostres moviments, organitzacions, assemblees i sindicats ens apleguem per dir que no acceptem aquests pressupostos antisocials.

I emplacem tota la ciutadania a expressar-ho fent seves les mobilitzacions i manifestacions que es duran a terme els dies 23 i 24 de novembre a tot Catalunya, coincidint amb mobilitzacions convocades aquella mateixa setmana arreu de l’Estat i a tot Europa per organitzacions sindicals i socials, i el dia 4 de desembre a Barcelona, a les portes del Parlament, així com davant les delegacions de la Generalitat i els diferents ajuntaments, cridant els i les polítiques a no aprovar uns pressupostos que representen una nova retallada contra el simbòlic 99% del poble!

Les mobilitzacions són les següents:

BARCELONA. Manifestació el diumenge 24 de novembre a les 12'00h. Sortida de Passeig de Gràcia/Av. Diagonal.

GIRONA. Manifestació el diumenge 24 de novembre a les 12'00h. Sortida de Plaça Independència.

TARRAGONA. Manifestació el dissabte 23 de novembre a les 18'30h. Sortida de Plaça Imperial Tarraco (final de la Rambla Nova).

LLEIDA. Manifestació dissabte 23 de novembre a les 18.00 h. Sortida de la plaça Ricard Viñes.

TORTOSA. Concentració el divendres 22 de novembre a les 18'00h. Davant la Delegació de Govern de la Generalitat (c/Montcada).

VIC. Concentració el divendres 22 de novembre a les 10'30h. A la porta del Consell Comarcal d'Osona (c/Historiador Ramon d'Abadal, 5 -Edifici del Sucre-).

TERRASSA. Manifestació el divendres 22 de novembre a les 18.30h. Rambla d'Egara (entre c/Ireneu i c/Grànius).

SABADELL. Manifestació el divendres 22 de novembre a les 18.30h. Rambla de Sabadell cantonada c/Alfons XIII.

Us cridem a participar activament en aquelles de la vostra població i, molt especialment a confluir tothom en la gran manifestació del dia 24 a Barcelona. La cita del bloc d'educació és a Passeig de Gràcia/ Mallorca i allà ens trobarem la gent d'universitats de CCOO


No hi falteu!


2 comentaris:

 1. "Aturem els pressupostos antisocials"

  Molt bé, però això sol no farà res. Si s'aturen... amb què ens quedem? Sense pressupostos? Seria encara pitjor.

  No crec que serveixi de gaire la mobilització si no presenteu uns pressupostos alternatius que no siguin "antisocials".

  A més, d'on no n'hi ha no en raja. La manera definitiva d'acabar amb les retallades seria acabar amb l'espoli fiscal que patim els catalans, sumat als incompliments de pagaments del govern espanyol.

  ResponElimina
 2. ¡¡¡ VAGA GENERAL INDEFINIDA YA !!!

  ResponElimina

En aquest fòrum obert pots opinar lliurament, però recorda que les aportacions han de ser respectuoses.