dilluns, 20 de setembre de 2010

Importants figures del món acadèmic, professionals i personal universitari donen suport a la vaga general

El proper dimecres 22 de setembre a les 12 hores al paranimf de l’UB es farà un acte i el suport de centenars de signatures contra la Reforma laboral i les polítiques d’ajust econòmic.

L’acte serà presentat pels coordinadors de les associacions d’estudiants AJEC i AEP i comptarà amb les intervencions de: Miquel Falguera i Baró, magistrat-jutge sala del social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Juan Ignacio Marín, inspector de treball i Seguretat Social, Vicenç Navarro, catedràtic de Política Pública de la UPF i professor de Public Policy de la Johns Hopkins (EUA) i Consuelo Chacartegui, directora de l’Escola Universitària de Relacions Laborals de l’UPF.

S’alternaran adhesions arribades de sectors professionals i de gent del món universitari i es comunicaran les més de 450 adhesions que ha rebut el manifest a dia d'avui.

Comptarem amb una fila zero d'entitats i associacions que donen suport a l'acte com Associació Catalana de Juristes Demòcrates, Jutges per la Democràcia, Associació de Juristes en Defensa de la Llengua pròpia, Inspectors i subinspectors de Treball, funcionaris Tècnics habilitats per a les actuacions comprovatòries en matèria de prevenció de riscos laborals o l'Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya entre d'altres.

La cloenda de l’acte correrà a càrrec dels secretaris generals de CCOO i UGT de Catalunya, Josep Maria Álvarez i Joan Carles Gallego.

Convocatòria:
Dimecres 22 de septembre
12 hores

Lloc:
Paranimf Universitat de Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes 585 (Barcelona)

Per a més informació:

http://manifestuniversitatscatalanes.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

En aquest fòrum obert pots opinar lliurament, però recorda que les aportacions han de ser respectuoses.