dijous, 11 d’abril de 2013

Solidaritat amb la #UPCenLluita


Companyes i companys,

El Rector de la UPC (Antoni Giro), emparant-se en un Consell de Govern amb el mandat caducat, pretén acomiadar 90 funcionaris interins del PAS i una quantitat de PDI equivalent a 130 treballadors a temps complert. 

Aquesta setmana s’han multiplicat les assembles als diferents centres i la major part s’han posicionat, també institucionalment, contra els acomiadaments. Podeu trobar un primer llistat a  http://acampadaupc.wordpress.com/2013/04/06/les-juntes-de-facultat-i-escola-planten-cara-al-rectorat/

Des d'ahir un grup de interins s’han tancat al Rectorat de la #UPC i divendres hi haurà una assemblea de tota la comunitat universitària per planificar una possible vaga general indefinida de tota la universitat.

La tancada està adreçada als treballadors i estudiants de la UPC, però us encoratgem a que feu arribar la vostra solidaritat, tant individual com col•lectiva, a l’adreça  upcinterins@gmail.com i ens ajudeu a difondre totes les iniciatives que aniran sorgint en aquest conflicte i que podeu seguir a http://acampadaupc.wordpress.com/

Aquests intents d'acomiadaments són un salt qualitatiu en l’atac a la universitat pública i als seus treballadors i treballadores. Hem de aturar-los i per això necessitem l’ajut de tothom.

Ni retallades ni acomiadaments!

Giro dimissió!

CCOO Universitats. 


1 comentari:

  1. Jo el que faria, en comptes d'una vaga indefinida que de moment no ens ha servit de res més que per acumular la feina que has de fer al tornar i a sobre no cobrar, és fer una petardada. Tirar petards forts des de tots els centres UPC de Catalunya i que tothom se n'assabenti i casi que s'espantin al sentir tant soroll a l'hora i des de tants punts del territori.

    ResponElimina

En aquest fòrum obert pots opinar lliurament, però recorda que les aportacions han de ser respectuoses.