divendres, 3 de maig del 2013

Sobre la retallada de la paga extra


Companyes i companys,
Com sabeu, el Govern de la Generalitat ha tornat a fer servir les tisores contra els empleats públics i ha decidit que aquest any ens robarà, una altra vegada, una part de les nostres retribucions. Des de CCOO hem tornat a denunciar que aquestesretallades són inútils per sortir de la crisi i, alhora són absolutament injustes perquè carreguen contra els treballadors i treballadores que estem tirant endavant, malgrat totes les dificultats, els serveis públics del nostre país.
Tal com vam fer amb la retallada de 2012, CCOO i la resta de sindicats de la Plataforma Sindical Unitària hem impugnat, per via administrativa, aquest Acord de Govern de la Generalitat i portarem davant els tribunals de Justícia totes les accions derivades que representin una nova retallada al personal de les universitats públiques catalanes.
En l’àmbit d’universitats públiques, la decisió del Govern afectarà durament al PAS i, especialment, en el cas del PAS-L que veuria reduïdes les seves retribucions cada mes. Des de CCOO estem copsant el parer del PAS-L en contra d’aquesta distribució prorratejada i, a partir d’aquest punt, estem disposats a buscar solucions que permetin evitar aquest afectació, en l’àmbit de negociació adequat, sense renunciar en cap moment a les iniciatives legals contra les retallades.
Us seguirem informant!
CCOO - Universitats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

En aquest fòrum obert pots opinar lliurament, però recorda que les aportacions han de ser respectuoses.