dilluns, 3 d’octubre del 2011

MANIFIESTACIÓ UNIVERSITÀRIA DIVENDRES 7: Inauguració de curs acadèmic del Sistema Universitari

Les retallades tenen culpables!

Els enemics de la universitat publica no són benvinguts!

Les universitats som víctimes d’un atac que posa en qüestió la nostra supervivència com a servei públic, però no és per una catàstrofe natural, ni per un castig diví, sinó que és el resultat d'una política concreta, exercida per persones concretes, amb noms i cognoms: Artur Mas i Andreu Mas-Colell. Els qui han eliminat l’impost de successions per afavorir les rendes més elevades volen ofegar la universitat pública, com estan fent amb la sanitat o amb l'assistència a la dependència. Ara tenen la barra de voler venir a la UPC per inaugurar el “curs acadèmic”, que és com posar a Herodes de padrí de bateig.

Convoquem a totes i tots els estudiants, PDI, PAS i al conjunt de la població a denunciar aquesta burla repugnant.

La Concentració s'iniciarà a les 9.00 hores del 7 d'octubre a la porta de l'ETSAB (Escola d'Arquitectura de Barcelona) Av. Diagonal 649. Campus Sud de la UPC a Barcelona. Continuarà en Manifestació per la Diagonal fins Av. del Tinent Coronel Valenzuela, entrada en el Campus Nord de la UPC i dirigint-se a la Pl. Eusebi Güell davant de l’Edifici Vèrtex de la UPC.



Ver Manifestació Universitària 07/10/2011 en un mapa más grande


CCOO i UGT han intentat fer una convocatòria unitària amb la resta de Sindicats i Organitzacions Universitàries el que ens a fet endarrerir el comunicat de la concentració fins el dia d'avui.

Convoquen: UGT I CCOO

5 comentaris:

  1. Como siempre, por mucho que hagamos, por mucho que hablemos, lo único que conseguirán estas cosas es que lo mismo los políticos en su casa, en su sofá de 100 mil euros, cambie de canal con el mando... Así está el mundo, nos tienen las leyes tan cogidas por los huevos que acbarán prohibiendo hasta pensar y opinar. Y sino, tiempo al tiempo. Viviremos en un mundo sólo controlado por unos pocos, y nadie podrá escapar de ese control.

    ResponElimina
  2. Ens hem de preparar per noves retallades. Les pagues dobles del 2012 vindran amb rebaixa.

    ResponElimina
  3. Els sindicats haurien de proposar també la renúncia també a la paga extra de Nadal del personal de les universitats públiques.

    Si es volem evitar les futures retallades de plantilles, es clar. O la Generalitat fa caixa o ens enfonsem.

    Pero els sindicats no faran mai una proposta com aquesta, oi que no? Es més fàcil continuar demanant l'impost de succesions o dir que "hi ha alternatives a les retallades". Una de les alternatives és ajudar a millorar la part dels ingressos. Així que aqui deixo la meva proposta: Jo també vull voluntàriament renunciar a l'extra de Nadal.

    ResponElimina
  4. Sabem segur si als VIPS que els hi havien de rebaixar un 15 % quan a nosaltres ens van rebaixar un 5, se'ls hi va aplicar? em sembla que no eh!

    ResponElimina
  5. A anonim, almenos tienes tu la suerta de tener una paga extra de Navidad. Hay mucha gente en la UB que no la tiene, desde años!

    ResponElimina

En aquest fòrum obert pots opinar lliurament, però recorda que les aportacions han de ser respectuoses.