dimecres, 21 de setembre del 2011

La transferència per pagar les nòmines dels professors de les universitats es pot retardar

Després d’haver vist minvat considerablement els nostres sous (9% - 15%), després d’un gran esforç per reduir la despesa i veure molts companys i companyes “no renovats” sembla que això només acaba de començar. Segons publica La Vanguardia “Les transferències corrents que cada mes fa el Govern a les universitats públiques, en les quals s'inclou la partida per a les nòmines dels professors i el personal d'administració i serveis, poden patir retards durant els pròxims mesos”.


Avui està convocada la mesa general d’universitats i esperem rebre de primera mà la situació actual, fet que a dia d’avui no ha estat transmesa de forma oficial a juntes i comitès.

2 comentaris:

  1. Hola, sempre parleu que s'ha acomiadat molta gent. Podeu indicar quanta gent s'ha fet fora (o no renovat), i que no hagi estat recolocada dins la UPC, des de principi d'any?

    Moltes gràcies,

    Company UPC

    ResponElimina
  2. A data d’avui estem esperant a les properes meses que ens transmetin la xifra oficial. En aquesta noticia simplement comuniquem a la comunitat universitària una noticia que ha sortit publicada avui a La Vanguardia, com podràs veure no menciona dades de CCOO.

    ResponElimina

En aquest fòrum obert pots opinar lliurament, però recorda que les aportacions han de ser respectuoses.