dimecres, 2 de març del 2011

Mas-Colell aposta per eliminar les oposicions a professor a la universitat

Segons publica el Diari Avui Mas-Colell aposta per eliminar les oposicions a professor a la universitat i defensa les contractacions permanents a través de les figures de professor agregat i catedràtic.

Un dels aspectes per millorar l'eficiència universitària és la modificació de la política de contractació de professorat... En opinió del conseller, s'ha d'avançar cap a un sistema més flexible. “Res impedeix a una universitat no convocar cap plaça de funcionari acadèmic en els pròxims anys”...

Llegir: http://www.avui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/377338-mas-colell-aposta-per-eliminar-les-oposicions-a-professor-a-la-universitat.html

Properament publicarem un anàlisi detallada de la situació.

6 comentaris:

  1. I què farem els professors agregats que ja tenim acreditació ANECA (titulares, moltíssims, o catedráticos, també uns quants!) perquè se´ns va dir que ens afanyessim per tenir-la i que ens va costar més d´un any de preparació (els papers de l´acreditació), amb tot el que costa que t´acreditin!! i ara se´ns diu que no podem promocionar? Una mica de justícia, si us plau!!!

    Anònim

    ResponElimina
  2. Això és un veritable desgavell! Depenem els acreditats de qui arriba i si li agrada la flexibilitat, doncs flexibilitat, i com que la S.Social ja no és destorb, doncs tranquils! Visca Catalunya!

    ResponElimina
  3. Catalunya ha de ser l´únic lloc de l´Estat espanyol on els contractats doctors/agregats amb acreditació de titular d´universitat no puguin tenir promoció? És injust! Després t´hi passeges per Saragossa o València i no entenen perquè no et promocionen i perquè continues essent "contractat doctor", poguent ser "titular". Això mereix una mobilització!

    ResponElimina
  4. A la web dèieu: Properament publicarem un anàlisi detallada de la situació.

    Quan pensàveu fer-ho? Moltes gràcies!

    ResponElimina
  5. Tan bon punt tinguem informació de primera mà i no a través dels mitjans de comunicació.

    ResponElimina
  6. Abans del mes de juliol/agost espereu tenir informació de primera mà sobre la situació? Gràcies, altra vegada, en nom del nostre col.lectiu! Afanyeu-vos, si us plau!

    ResponElimina

En aquest fòrum obert pots opinar lliurament, però recorda que les aportacions han de ser respectuoses.