dilluns, 27 de febrer de 2012

Manifestació #29F en defensa de la Universitat PúblicaPunt de trobada CCOO Universitats: Plaça Universitat davant l’entrada principal de la UB

Hora: 12 hr. 


Ver Manifestació 29F en un mapa más grande


1 comentari:

  1. Jo demà anirè a la manifestació, però veient que es fan diferents accions en diferents centres (a la UPC es convoca a Barcelona, Terrassa, ...) al final tot queda una mica diluït.
    Pot ser fora bo que s’anessin fent concentracions de 10 o 15 minuts cada dia, cadascú al seu centre de treball. Això facilitaria que participés més gent i serviria per anar informant a la gent. D’aquesta manera, quan la massa crítica de gent conscienciada fos major, es podria fer una concentració massiva a les grans ciutats. D’aquesta manera hi hauria més disposada a perdre el sou de un dia (que en els temps que corren no és poca cosa) i tindríem més força als medis i més repercussió política.
    En fi és una modesta opinió de una persona que està farta del que ens estan fent i que veu que hi ha poca coordinació sindical, molta divisió de grups (PDI Laboral i Funcionari, PAS Laboral i Funcionari i Estudiants). Això ens afecta a tots i TOTS EM D’ANAR A UNA!!!!

    ResponElimina

En aquest fòrum obert pots opinar lliurament, però recorda que les aportacions han de ser respectuoses.